Üye olma ile ilgili problemler düzeltildi, foruma üye olabilirsiniz. *** Forumda görev almak isteyen arkadaşlar PM (@tarimsal) ile iletişime geçebilir. *** Üyelik işleminden sonra üyelik aktivasyonu için, e-posta hesabınızda ki Spam/Gereksiz vb. klasörüne bakmayı unutmayın!

Teruar gıdanın kokusunu ve tadını nasıl şekillendirir?

Tarım ve hayvancılıktaki son gelişmeleri bilimsel makale ve video haberler ile takip edin.
Cevapla
olesore
Üye
Mesajlar: 244
Kayıt: Cmt Ara 24, 2011 6:12 pm

Popüler Tarım - Bilim Haberleri Resim Teruar (Fr. Terroir): Benzersiz çevre koşulları, tarım uygulamaları ve bir mahsulün spesifik büyüme yaşam alanı da dahil olmak üzere bir mahsulün fenotipini etkileyen çevresel faktörleri tanımlamak için kullanılan Fransızca bir terimdir. Yaklaşık yedi yıl önce Kristin ve Josh Mohagen, Cabernet Sauvignon bardaklarında şaşırtıcı bir şeyin kokusu aldıklarında Kaliforniya’daki Napa Vadisi’nde balayı yapıyorlardı: yeşil biber. Bir […] The post Teruar gıdanın kokusunu ve tadını nasıl şekillendirir? appeared first on Bilim Haberleri - Tarım - Ekoloji - Enerji - Gıda.

Source: https://www.populertarim.com/teruar-gid ... illendirir


Cevapla

“Bilim Haberleri” sayfasına dön